Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

2 rok, 53 kvm

Inflyttning våren 2022

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Nummer 1-1202
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 2 av 4
Rum 2 rum och kök
Kvm 53 kvm
Avgift 3.350 kr/mån
Pris 2.175.000 kr

Välplanerad tvåa med rejält sovrum, öppen planlösning samt balkong.

Kvadratsmarta lägenheter med balkong eller uteplats i Kapellgärdet med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo. Här bor du i välplanerade bostäder med närhet till goda kommunikationer.
Välplanerad tvåa med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till större balkong, helkaklat badrum med kombimaskin samt rejält sovrum med skjutdörrsgarderob. Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar samt vita innerdörrar.
Välkomnande hall med förvaringsmöjligheter i form av två garderober och ett städskåp. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga.
IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckor som är inredarens val. Här finns vitt kakel ovanför den ljusgrå betongmönstrade bänkskivan i laminat. Vidare utrustas köket med energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll och spiskåpa i rostfritt utförande. Här finns gott om plats för matbord.
I öppen anslutning till köket finns vardagsrum med utgång till balkong.
Rejält sovrum om ca 13 m² med skjutdörrsgarderob längs med ena väggen.
Smakfullt badrum med ljusgrått klinkergolv (Kustgranit) och vitt kakel. Här finns tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, vikbara duschväggar av glas samt kombinerad tvätt- och torktumlare (kombimaskin).
Till lägenheten hör ett förråd som finns på vinden eller gården. Hissen går från entréplan.
P-plats finns att hyra i granngaraget. Separat kö tillämpas. Planerat pris för p-plats är 1150 kr/mån

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Inreda

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu

Till salu