Uppsala, Kapellgärdet

Brf Inreda

4 rok, 87 kvm

Inflyttning våren 2022

Till salu

Om bostaden

Snabbfakta

Inflyttning Våren 2022
Nummer 1-1308
Bostadstyp Bostadsrättslägenhet
Våning 3 av 4
Rum 4 rum och kök
Kvm 87 kvm
Avgift 5.000 kr/mån
Pris 3.150.000 kr

Familjevänlig fyrarummare med två duschrum, stor sällskapsyta och balkong. Våning 3/4.

Nu har vi bara två 4:or kvar tillsalu. Denna familjevänliga fyrarummare med två duschrum, stor sällskapsyta och väl tilltagen balkong är belägen näst högst upp i huset och är en av de sista lediga 4:orna i Brf Inreda. Inflyttning om 1 år. Kontakta mäklaren Anders för att boka din privata visning 073-4291396.

Familjevänlig fyrarummare med en planlösning som erbjuder två duschrum varav ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns här tre sovrum, stor yta där kök och vardagsrum förenas samt väl tilltagen balkong om ca 10 kvm. Lägenheten har genomgående parkettgolv i vitlaserad ek och vitmålade väggar samt vita innerdörrar.
Rejäl hall med garderobsvägg. Brand- och säkerhetsdörr med tittöga.


IKEA-kök med vita kökssnickerier och vita luckor som är inredarens val. Här finns vitt kakel ovanför den ljusgrå betongmönstrade bänkskivan i laminat. Vidare utrustas köket med energisnåla vitvaror i köket så som integrerad diskmaskin, rostfri kyl/frys, varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll och spiskåpa i rostfritt utförande. Här finns plats för större matbord.

Stort och lättmöblerat vardagsrum finns i öppen anslutning till köket. Från vardagsrummet nås rejäl balkong om ca 10 kvm.
Smakfullt badrum med ljusgrått klinkergolv (Kustgranit) och vitt kakel. Här finns tvättställ med vit kommod, spegel med belysning, vikbara duschväggar av glas samt tvättmaskin och torktumlare.
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möblering för den som önskar. Här finns praktisk garderobsvägg.
Mindre sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring. Rummet utrustas med en garderob.
Mindre sovrum med plats för säng, skrivbord och förvaring. Rummet utrustas med en garderob.

Till lägenheten hör ett förråd som finns på vinden eller gården. Hissen går från entréplan.

Kvadratsmarta lägenheter med balkong eller uteplats i Kapellgärdet med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som naturupplevelser i Röbo.

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av Anders Levin, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Andra intressanta bostäder i Brf Inreda

4 rok, 87 Kvm

Bokad

Reserverad