Haninge, Vega

Brf Tindra

Inflyttnings­­klart

Till salu

Visningar

Välkommen på visning! Kontakta mäklaren för projektet Brf Tindra för att boka din privata visningstid. Du når henne på nummer 072-157 05 28 eller mail maria.jansson@svensknyproduktion.se

Imorgon!

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Inflyttning från dec 2019
Bostadstyp Lägenheter, Flexbostäder
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 76 st
Flexbostäder 75 st
Rum 1-4 rum och kök
Kvm 28-85 kvm
Avgift 2.100-4.800 kr/mån
Pris 1.475.000-3.625.000 kr

Så här påverkas våra visningar och kundmöten på grund av covid-19 (Coronaviruset).
Läs mer

Bo i Vegastaden – en stigande stjärna

Våra prisvärda bostäder i Brf Tindra gick åt snabbt och nu är endast ett fåtal kvar. Missa inte chansen att hitta hem i en växande och levande stadsdel som erbjuder allt du kan önska. Och du behöver inte vänta särskilt länge – lägenheterna är inflyttningsklara och redo för sin nya ägare.  

Passa på och slå rot i Haninges smartaste familjelägenheter. Plussa ihop vårt kvadratsmarta tänk med praktisk inredning från IKEA och du får ett modernt hem med mycket funktionalitet för pengarna. Lägg där till det bekväma med nyproduktion där allt redan är färdigt. Dessutom har ni närhet till skolor, förskolor, torg och parker. Det mesta av det bästa! Och nämnde vi att du kan flytta in redan imorgon?  

Bo flexibelt i Haninge

Här är inget skrivet i sten. I Vegastaden möter du ett flexibelt hem som hur enkelt som helst kan anpassa sig efter familjens behov. Med FlexRum räcker det att hålla inne en knapp för att trolla fram ett extra sovrum – en flyttbar vägg justeras och kan fylla det behov ni har från stunden. Perfekt vid övernattningsgäster. Eller FlexEl, som gör det möjligt att flytta eluttaget dit du vill. Smidigt va?

Runtomkring Vegastaden 

Vegastaden ligger naturskönt och nära både bad och skidspår. Spring i Rudans friluftsområde eller ta en skön promenad till Kolartorps naturreservat med barnen och upptäck jättegrytorna som skapats av inlandsisen. Här har du fin utsikt över hela området. Med pendeln är du i Stockholm City på 20 minuter och på gångavstånd ligger Port 73 med 40 butiker och restauranger. I Haninge Centrum finns det ännu mer shopping att upptäcka - dit promenerar du på 10 minuter och tar du pendeln är du där på ett kick. 

Detta projektet har flexlösningar

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Privat innergård

På den grönskande gården kommer det att finnas utegym, odlingslådor, cykelservicestation och plats för sköna grillkvällar.

Det ska kännas att det händer något – att man får intryck. Mot den upphöjda gården blir fasaderna lugnare för att skapa harmoni."

Palle Vidgren, Vd på HMXW Arkitekter

Läs mer

Tryggt och enkelt

Vi vet att det är en stor sak att köpa en nybyggd lägenhet, men hos oss behöver du aldrig känna dig ensam om beslutet. Vi är med dig hela vägen.

Tryggt köp

Våra bostäder

Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadratsmarta bostäder som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Vill du veta mer?

Kontakt

Vill du bli uppringd av Maria Jansson, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Flexlösning

Här kan du flexa till det

Den här lägenheten är lite speciell. Den är utrustad med innovativa, flexibla lösningar som Ikano har forskat fram i BoLabb tillsammans med experter – helt vanliga människor. Samtliga lösningar har det gemensamt att de kan underlätta din vardag.

Så här gick forskningen till

FlexEl

FlexEl

Tack vare FlexEl har du möjlighet att flytta eluttaget dit du vill ha det.

FlexLjus

FlexLjus

När ditt hem har FlexLjus släcker du alla taklampor på en gång – precis som på hotell.

FlexRum

FlexRum

Med ett FlexRum kan du trolla fram ett sovrum genom att trycka på en knapp.

Närliggande projekt

Haninge, Vega

Brf Blinka

Till salu

Haninge, Vega

Brf Gnistra

Kommande

Stockholm, Farsta

Telestaden

Kommande

Huddinge, Sjödalen

Brf Blomma

Till salu

Stockholm, Årsta

Brf Vissla

Kommande