Uppackat & klart!

Flytta in i vår färdiginredda lägenhet där ALLT ingår – möbler, lakan, handdukar, husgeråd och städprylar. Vi har låtit IKEA inreda vår kvadratsmarta etta i Gränby med smarta och roliga lösningar. Det är bara att hämta ut nyckeln och börja bo. Till och med din tandborste är på plats!

Gå på visning!

Välkommen till  Råbyvägen 57 E.

21 januari klockan 12:00 - 13:00

För frågor kontakta Anders Levin, fastighetsmäklare på 073-429 13 96

36 kvm inklusive allt

IKEAs inredare har inrett med fokus på smart förvaring och flexibla och oväntade lösningar där möblerna fyller flera funktioner. 
Här finns allt du behöver för att bjuda vännerna på middag, plugga eller hänga vid den gemensamma grillplatsen på gården.

Modernt och genomtänkt

Lägenheterna i Brf Skildra är utrustade med moderna kök, helkaklade badrum och med ekparkett och vita väggar i alla rum. Alla lägenheter har antingen uteplats eller balkong. TV, bredband och varmvatten ingår i avgiften.

Nära till det mesta

Alldeles runt hörnet ligger Gränbyparken. En perfekt plats för att ligga på en filt och plugga eller ha picknick med vännerna. I kvarteret har du nära till både gym och matbutik. Gränbystaden med över 100 butiker och restauranger finns på andra sidan Gränbyparken.

Kommunikationer

I föreningen finns det bilpool via Sunfleet, garage och gott om plats att parkera din cykel på den gemensamma innergården. Med goda kommunikationer finns dessutom centrala Uppsala på bekvämt avstånd.