Projektledare, Uppsala

Som vår projektledare får du ett totalansvar för projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Bygg bostäder som förenklar människors vardag

Vi bygger och förvaltar trivsamma, kvadratsmarta och prisvärda hem för alla människor, oavsett var i livet de befinner sig. I det här arbetet får du en nyckelroll och ett utmanande arbete med ansvar för hela byggnadsprojekt och du kommer även att delta i detaljplans- och projektutvecklingsprocessen. Dessutom kommer du bl.a. att: 

  • Arbetsleda medarbetare och konsulter
  • Ha ett nära samarbete med vår produktion
  • Disponera ekonomi, personal och resurser
  • Inrätta avtal som behövs för fullföljande av de olika projekten
  • Upprätta och följa upp kalkyler/prognoser/tidplaner
  • Upprätta marknads-, kund- och konkurrentanalyser

Vi erbjuder dig

Du blir en del av vår Bostadsutveckling där du får chansen att bidra till både vår och marknadsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

  • Högskoleutbildning med byggteknisk, arkitektonisk eller motsvarande inriktning
  • 6 års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen
  • Önskvärt om du har erfarenhet från Produktion, t ex som Arbetsledare
  • Det är en merit om du har god kännedom om marknaden i Uppsala

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Därför behöver du vara driven samt lösningsfokuserad och kundorienterad. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker. Du kommer att vara placerad på vårt centralt belägna kontor i Uppsala och många av det interna kontakterna och möten är i Stockholm. Du behöver ha B-körkort.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. 

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

I denna rekrytering samarbetar vi med Linkz. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Mer information om tjänsten kan ges av Hevjin Tasci, tel. 072-299 45 02, eller via e-post Hevjin@linkz.se.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2018-12-20.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Margareta Lisjö,
arbetschef

"I veckorna kan det gå upp och ner. Men jag har aldrig söndagsångest. Det är lika roligt att åka till jobbet."

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Vi tänker utanför väggarna. Vi drivs av hitta lösningar som gör vardagen enklare.

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.