Säljledare, Malmö

Som vår Säljledare får du ett operativt och övergripande ansvar för projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Bygg bostäder som förenklar människors vardag

Är du en person som tycker att företagets värderingar är viktiga när du väljer en ny arbetsgivare? Vi på Ikano Bostad har starka värderingar som vi månar om och är stolta över!

Vi växer och söker nu en Säljledare. Vi kan erbjuda rätt person ett mycket stimulerande, roligt och utmanande jobb i ett expansivt företag. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering i Hyllie           

Vi erbjuder dig

Som säljledare ansvarar du för projektets försäljning och kontakt med mäklaren. Du deltar i produktutformning och prissättning. Rollen innebär ansvar för att upprätta marknadsanalyser och vara med i arbetet med att ta fram övriga beslutsunderlag. Du upprättar och följer upp prognoser, budget och säljresultat. Du deltar i marknads- och målgruppsanalyser samt i är delaktig i planering och utförande av säljevent, och behjälplig vid olika aktiviteter för köparna. Rollen innebär nära samarbete till med vår marknadsavdelning, som har hand om marknadsplaneringen och framtagande av säljmaterial. Du förväntas arbeta tillsammans med säljteamet och projektgruppen för att nå målen och rycka in där det behövs.

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande och minst fem års erfarenhet av arbete med försäljning av bostäder. Du har stor kunskap om bostadsmarknaden, dess affär, mekanismer och utveckling samt kännedom om marknad och konkurrenter. Vi tror också att du har god kunskap om marknadsföring och kommunikation. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av Vitec Nyproduktion är det en fördel och vi ser det som en självklarhet att du har god datorvana. Arbetet kräver att du har körkort.

Som person är du van att arbeta självständigt och samtidigt en naturlig relationsbyggare. Du driver dina frågor framåt och har helhetsfokus. Du är resultatorienterad, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du har känsla för affärer och stort intresse för boende. Det är även viktigt att du är duktig på att kommunicera tydligt både i tal och skrift. Du värdesätter att arbeta tillsammans och är inte rädd för att hugga i och hjälpa till när det behövs.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Du är välkommen att kontakta Emma Komstedt, Säljledare, med frågor angående tjänsten. Emma når du på telefon 010-3304148 eller emma.komstedt@ikanobostad.se.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-01-11.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Margareta Lisjö,
arbetschef

"I veckorna kan det gå upp och ner. Men jag har aldrig söndagsångest. Det är lika roligt att åka till jobbet."

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Vi tänker utanför väggarna. Vi drivs av hitta lösningar som gör vardagen enklare.

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.