Byggledare/Entreprenadingenjör, Göteborg

Är du en person som tycker att företagets värderingar är viktiga när du väljer en ny arbetsgivare? Vi på Ikano Bostad har starka värderingar som vi är stolta över!

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Vi växer i Göteborg samt Kungälv och söker nu en erfaren byggledare med placering i Göteborg. Vi kan erbjuda rätt personer ett mycket stimulerande, roligt och utmanande jobb i ett växande företag.

Som byggledare söker vi dig som har ett gediget intresse för produktion av bostäder. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Bygg bostäder som förenklar människors vardag

I rollen som Byggledare har du ansvaret för kvalité samt både den tekniska- och ekonomiska delen i projekten. Du styr produktionen på ett effektivt och lönsamt sätt, både underentreprenörer och byggprocessen.

Du kommer att arbeta med upphandling av underentreprenörer till våra egenutvecklade bostadsprojekt, uppföljning i projekten avseende bl.a. kvalitets- och miljöarbete, riskhantering och ekonomiska prognoser likväl som planering och beredning av projekt.

Vi erbjuder dig

Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig som har ett stort intresse för produktion av bostäder. Du har minst 5-7 års arbetslivserfarenhet från byggbranschen och minst 5 års erfarenhet som byggledare, planerare, entreprenadingenjör, projektledare eller platschef.

Du har en teknisk utbildning, exempelvis gymnasie- eller högskoleingenjör eller motsvarande. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik och projektstyrning/projektekonomi. Erfarenhet från CM-organisationer samt utbildning i BAS P och BAS U är meriterande. Körkort är ett krav.

Som ledare är du beslutsam, strukturerad, handlingskraftig, utåtriktad och ser helheten i verksamheten. Ditt ledarskap är prestigelöst, kommunikativt och du har ett coachande förhållningssätt. Du skapar goda kundrelationer och ser möjligheter i ett växande företag med starka värderingar. Du bör även vara öppen för att utveckla dina arbetsuppgifter i takt med vårt företags behov.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

I denna rekrytering samarbetar vi med Sofia Berg på Ngenia. Kontakta henne vid frågor om tjänsten, sofia.berg@ngenia.se, eller på telefon 0768-680083. Välkommen med din ansökan senast den 25 januari.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-01-25.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Margareta Lisjö,
arbetschef

"I veckorna kan det gå upp och ner. Men jag har aldrig söndagsångest. Det är lika roligt att åka till jobbet."

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Vi tänker utanför väggarna. Vi drivs av hitta lösningar som gör vardagen enklare.

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.