Projektchef, Malmö

Är du en person som tycker att företagets värderingar är viktiga när du väljer en ny arbetsgivare? Vi på Ikano Bostad har starka värderingar som vi är stolta över! Vi söker nu en Projektchef med placering på vårt kontor i Hyllie, Malmö.

Som vår projektchef får du ett totalansvar för projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.

Skapa hållbara bostadsområden för en bättre vardag

Som Projektchef får du en nyckelroll och ett utmanande arbete med ansvar för att utforma och genomföra projekt. Arbetet är fritt och bygger på eget initiativ.

  • Du har ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka resultat och lönsamhet.
  • Du arbetar huvudsakligen i genomförandefasen, men kan ibland även komma in i detaljplaneprocessen och vid anskaffning av byggrätter.
  • Du äger rätt att disponera ekonomi, personal och resurser.
  • Du upprättar och följer upp tidplaner, kalkyler och prognoser.
  • Du har ett nära samarbete med vår produktion.
  • Projekten kan vara av olika storlek och som projektchef ska du självständigt kunna driva stora komplexa projekt.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av vår Bostadsutveckling där du får chansen att bidra till både vår och enhetens utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Du har förmodligen en högskoleutbildning med byggteknisk inriktning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet som självständig projektledare med ansvar för komplicerade bostadsrätts- eller hyresrättsprojekt och har även arbetat en del med projektutveckling. Vi ser gärna att du har kunskaper i fastighetsekonomi och fastighetsjuridik samt samhällsplanering. Har du dessutom god kännedom och goda kontakter inom Öresundområdet är det en fördel.

Du har körkort och tillgång till bil.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som person är du ansvarstagande, driver dina frågor framåt, är lösnings- och kundorienterad med helhetsfokus. Du är strukturerad och noggrann med ekonomiskt sinne, har känslan för affärer och stort intresse för boende. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken, social och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig själv som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Vi kommer att hantera ansökningar löpande, men sök tjänsten senast den 2 juni 2019. Mer information om tjänsten kan ges av Camilla Persson 010-330 42 60 eller via e-post camilla.persson@ikanobostad.se.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-05-31.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Margareta Lisjö,
arbetschef

"I veckorna kan det gå upp och ner. Men jag har aldrig söndagsångest. Det är lika roligt att åka till jobbet."

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.