Kundansvarig, Stockholm

Vi söker nu en kundansvarig till bostadsutveckling. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Bygg bostäder som förenklar människors vardag

I rollen som kundansvarig kommer du att vara köparens huvudsakliga kontaktperson vad gäller all information från avtalstecknande till tillträde. Du ansvarar för utformningen av lägenheten genom att tillsammans med kunden planera och ta fram inredningsval. I rollen ingår även att planera och genomför aktiviteter och visningar för köpare samt underhåll av visningslägenheterna.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljningsarbete eller tillvalsprocess vid försäljning av nya bostäder. Du har arbetat med kundrelationer och har kännedom om nyproduktion och byggprocessen. Kanske har du en bakgrund som mäklarassistent eller mäklare. Du kan uttrycka dig väl i både tal som skrift. Har du erfarenhet av Capitex/ Vitec är det en fördel och vi ser det som en självklarhet att du har god datorvana. Arbetet kräver att du har körkort.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är en naturlig relationsbyggare och att vara service- och kundorienterad är en självklarhet för dig. Du är noggrann, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du har ett gediget intresse för bostäder och kunder och brinner för att leverera resultat i form av nöjda kunder i en långsiktig relation - från första kontakt till inflyttning. Du triggas av att arbeta mot uppsatta mål och att ständigt sträva efter att överträffa kundernas förväntningar. Att hålla en hög kvalitetsnivå är en självklarhet för dig. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Sök nedan via länk. Vi kommer att hantera ansökningar löpande dock senast 2019-09-23. Mer information om tjänsten kan ges av Helena Forsman, telefon 010-3304091, eller via e-post helena.forsman@ikanobostad.se.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-09-23.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.