Projekteringsledare, Stockholm

Som Projekteringsledare söker vi dig som vill leda projekteringen för utvalda bostadsrätts- och hyresrättsprojekt.  Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort. Bygg bostäder som förenklar människors vardag Din uppgift blir att samordna, styra och leda projekteringen mot uppsatta mål gällande tidplan, teknik, ekonomi, miljö och arbetsmiljö för projekten, från tidiga skeden till färdiga bygghandlingar. Du ansvarar för upphandlingar av projektörer och konsulter, samt kontakter mot projektansvarig och övriga projektintressenter. Rollen innebär även att säkerställa, samt ansvara för att lagstiftningen följs vid projekteringen. Som projekteringsledare samverkar du framförallt med medarbetare inom bostadsutveckling, inköp och produktion, samt med externa projektörer.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning med byggteknik- eller arkitektinriktning. Du har minst 5 års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen, och i roller inom produktion och projekteringsledning. Du har vana att hantera något projektstyrningssystem. Du har känsla för affärer och vi tror också att du har god förståelse för hur byggnadsutformning påverkar totalkostnaden i ett projekt, samt kunskap om drift och underhåll av den färdiga byggnaden.

 För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är van vid att arbeta självständigt och är samtidigt en naturlig relationsbyggare. Du driver dina frågor framåt och har helhetsfokus. Du är resultatorienterad, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du är även en duktig kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

I denna rekrytering samarbetar vi med Ngenia. Mer information om tjänsten kan ges av Per Ottahal, per.ottahal@ngenia.se, 0768–117919. Ansökningarna kommer att hanteras löpande.

 

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-11-30.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.