Installationssamordnare till Malmö

Som vår Installationssamordnare har du det övergripande ansvaret för att samordna installationerna i Ikanos bostads- och hyresrättsprojekt. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Skapa lösningar för bättre boenden – för individer och samhället

I rollen är du huvudansvarig vid driftsättning och avprovning av projekten, och du deltar från tidiga skeden till slutförd garantibesiktning. Du medverkar i projektering, installationsupphandlingar, tidsplanering, produktion och besiktningar. Som installationssamordnare ansvarar du för kontakter med nätägare och samordningen med installatörer och leverantörer. Du ansvarar även för uppföljning av installatörernas egenkontroll och provningar, kontroll av utförande på plats, samt samordnad provning och eventuella åtgärder inför slutbesiktning.

Internt samarbetar du med bostadsutveckling, projektering, inköp och produktion. Externt med bland annat extern projektering, entreprenörer och nätägare.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till både vår och marknadsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Vi ser att du har teknisk utbildning inom installationsteknik med inriktning mot el, vent, VS eller styr och regler med minst 10 års arbetslivserfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av roller inom produktion, installationsprojektering och installationssamordning. Du är väl uppdaterad och informerad om gällande lagkrav, regler och rekommendationer rörande installationer i bostadshus samt har god kunskap om aktuella priser på installationsmarknaden.

Vi utgår från att du har god datorvana och är van att hantera något projektstyrningssystem. För att trivas i rollen har du en affärsmässig sida och god förståelse för hur byggnadsutformningen påverkar totalkostnaden i ett projekt, samt drift och underhåll av den färdigställda byggnaden.

Körkort är ett krav för tjänsten då du kommer att resa inom Skåne. Resor till våra kontor i Stockholm och Göteborg kan förekomma.

Som person är du strukturerad, handlingskraftig, utåtriktad och ser helheten i verksamheten. Du brinner för effektivisering av byggandet och vill arbeta med standardisering, ständiga förbättringar och har ett genuint intresse för boende. Som person har du lätt för att samarbeta och bygga relationer med olika människor och är även en duktig kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Ikano Bostad vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Du är välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Hedin, Distriktschef Syd/Väst, 0761-752854 eller johan.hedin@ikanobostad.se, angående frågor om tjänsten. Vi kommer att hantera ansökningarna och urvalet löpande.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och platsannonsföretag.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-11-15.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.