HR Business Partner Produktion, Stockholm

Nu söker vi dig som vill vara HR Business Partner Produktion hos oss och som uppskattar variation i arbetet. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort. Din placering är på kontoret i Sundbyberg.

A better way together

Som HR Business Partner Produktion är dina arbetsuppgifter till största del operativa men du kommer även att vara involverad i strategiska utvecklingsprojekt som driver vår verksamhet framåt. Du ansvarar främst för det operativa arbetet för våra tjänstemän och kollektivanställda inom produktion. Du fungerar som stöd till våra chefer i HR-processer såsom rekrytering, introduktion, resursplanering, lärlingar, fackliga förhandlingar, ackordsavstämningar, rehabilitering och utbildningar gällande våra kollektivanställda. I ditt arbete ingår det även administrativa uppgifter som att uppdatera och administrera löpande i våra HR-relaterade system. Du arbetar nära och i tätt samarbete med övriga medarbetare på HR-avdelningen och rapporterar till HR-chef bostadsutveckling och produktion.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av Ikano Bostad där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig med universitetsutbildning inom HR eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av brett och självständigt HR-arbete med fördel från bygg- och fastighetsbranschen. Du är van vid att stötta chefer och medarbetare och driva HR-relaterade frågor. Du har kunskap om arbetsmiljö, arbetsrätt, kollektivavtalen och erfarenhet av fackliga förhandlingar. Du har körkort och egen bil.

Som person tror vi att du är kommunikativ och har den sociala förmågan att bygga och upprätthålla relationer internt men även externt - du är lyhörd och förtroendeingivande. Du arbetar proaktivt och tar ett stort eget ansvar. För att lyckas i tjänsten tror vi vidare att du är prestigelös och strukturerad då det ingår varierande arbetsuppgifter - administrativa, operativa och strategiska. Att arbeta tillsammans är en värdering du värdesätter.

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Beckenius, HR-chef produktion & bostadsutveckling, på telefon; 010-330 41 30 eller jenny.beckenius@ikanobostad.se. Vi kommer att hantera ansökningarna löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-11-17.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.