Marknadsansvarig, Sundbyberg

Som Marknadsansvarig är ditt uppdrag att utveckla och driva marknadsföringen i tilldelade bostadsutvecklingsprojekt. Tillsammans med sälj- och marknadschef och andra marknadsansvariga är du även med och utvecklar regionens marknadsföring. Du har en projektledande roll och ansvarar för hela processen (planerar, budgeterar, beställer material, levererar och följer upp).


Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Skapa hållbara bostadsområden för en bättre vardag

Som Marknadsansvarig får du en nyckelroll i projektteamet och ett utvecklande arbete med ansvar för att utforma dagens och morgondagens marknadsföring i en intressant bransch.
• Du har ett stort ansvar och möjlighet att påverka bostadsprojektens och regionens måluppfyllande marknadsföring.
• Du arbetar både strategiskt och operativt med varierande uppgifter och projektteam.
• Du ansvarar för bostadsrättsprojektens marknadsbudget.
• Du upprättar och ansvarar för marknadsplaner, aktivitetsplaner och prognoser.
• Du är beställare hos-, och har ett nära samarbete med vår Inhousebyrå, Growth Marketer, vår mediabyrå samt övriga externa byråer och leverantörer.

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett värderingsstyrt företag, där du får chansen att bidra till vår utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har roligt tillsammans. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för Ikano?

Arbetslivserfarenhet från bostadsbranschen är meriterande men för oss är dina personliga egenskaper viktigast. Du är utvecklingsorienterad och nyfiken samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Det är också viktigt att du är jordnära och prestigelös och att du trivs med att arbeta tillsammans med människor med olika bakgrund och perspektiv. Du är en utåtriktad och social lagspelare med förmåga att lyfta dina kollegor. Du har en mycket god digital kompetens och är kreativ och flexibel med hjärta för affären och en vilja att komma framåt. Kundupplevelsen är ditt största fokus och du planerar alltid ditt arbete utifrån ett kundperspektiv.

Vi ser gärna att du har:

  • Högskoleutbildning inom marknadsföring
  • Minst 3 års erfarenhet från liknande tjänst/arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av projektledning
  • Bred kunskap inom marknadsföring; strategi, taktik, medieköp och uppföljning med fokus på digitalt
  • Behärskar engelska i tal och skrift
  • Van beställare av koncept, text, bild och film

Bli en del av oss – tillsammans kan vi skapa något ännu bättre

Tjänsten är på heltid med placering i Sundbyberg, Stockholm. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi samarbetar med Jurek Marketing and Communication i detta uppdrag. Mer information om tjänsten kan ges av Lotta Köhler, Jurek, via e-post lotta.kohler@jurek.se

Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är grunden till allt vi gör: att våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag. ikanobostad.se/jobba-hos-oss

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2019-12-20.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."

Vårt traineeprogram

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.