Fastighetsskötare, Malmö

Vi på Ikano Bostad söker en driven Fastighetsskötare som vill vara med och utveckla vår förvaltningsverksamhet. 

Om tjänsten      

Du har, i nära samarbete med förvaltare och uthyrare, ansvaret för kunder, teknisk drift och ekonomi i dina fastigheter. Detta är en nyinrättad tjänst som vi inte haft tidigare och rollen innebär ansvar för både kontors- och bostadsfastigheter i Malmö. I dina arbetsuppgifter ingår att:                                         

 • Vara nära kunden och ge god och kvalitativ service
 • Sköta daglig tillsyn och rondering avseende drift, underhåll och skötsel
 • Avhjälpa felanmälningar och säkerställa rätt skötselnivå
 • Arbeta med förebyggande underhåll och drift 
 • Hålla kontakt med entreprenörer i projekt
 • Bidra aktivt i arbetet med upphandling, energioptimering och underhållsplanering
 • Delta i det interna förbättringsarbetet utifrån det årliga NKI- resultat 
 • För kontor: Anläggningsansvar för brandlarm och sprinkler  
 • För bostäder: Besiktiga lägenheter vid avflyttningar och utföra standardhöjande åtgärder

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

 • 5–10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på ett fastighetsförvaltande bolag alternativt leverantör till detsamma
 • goda kunskaper inom installation, energifrågor och SBA, specifikt brandlarm eller sprinklers
 • bra känsla för administration
 • god datavana
 • förmåga att kommunicera obehindrat på svenska och hantera engelska både muntligt och skriftligt på en grundläggande nivå
 • B-körkort

Du är en positiv och strukturerad person som bygger relationer både internt och externt. Du är social och känner dig trygg i rollen som fastighetsskötare. Som person har du ett tekniskt och praktiskt sinnelag. Vi tror också att du är lyhörd och serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta såväl internt som externt. Vi har fastigheter med hyresgäster från många olika kulturer och en öppen och nyfiken inställning till människor är därför en förutsättning för att lyckas i arbetet. Är du dessutom flerspråkig är det en fördel. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du står för våra grundvärderingar – Arbeta tillsammans - Sunt förnuft och enkelhet – Våga gå vår egen väg.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Bli en del av oss

Välkommen med din ansökan redan i dag! I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Vi kommer intervjua kandidater löpande. Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophie Åhlander på 072 300 08 92 eller sök på www.isakssonrekrytering.se.

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-04-30.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."


Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.