Sälj- och Marknadskoordinator, Göteborg

Vi på Ikano Bostad söker en driven Sälj- och Marknadskoordinator som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborg. Vi kan erbjuda rätt person ett mycket stimulerande, roligt och utmanande jobb i ett expansivt företag. Vi söker någon som vill vara med och utvecklas med oss och vår säljorganisation. Som vår sälj- och marknadskoordinator är du en del av projektteamen som tillsammans ansvarar för projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering i Göteborg.

Om tjänsten                                                

Som sälj- och marknadskoordinator ansvarar du för att bevaka och följa försäljningar på Göteborgs bostadsmarknad. Du gör marknadsanalyser och konkurrentbevakningar. Du administrerar avtal och kunduppgifter. Rollen innebär att du samarbetar med våra externa mäklare för att tillsammans säkerställa visningar och säljdrivande aktiviteter. Du kommer att ha kundkontakt med både intressenter och köpare. Du kommer att delta vid olika typer av kundträffar och vid tillträden, samt är delaktig i planering och utförande av säljevent. Du förväntas arbeta tillsammans med vårt säljteam och projektorganisation för att nå målen och rycka in där det behövs. Visst arbete under kvällar och helger kan förekomma.

Tjänsten innebär en möjlighet att utvecklas till säljledare med ansvar för försäljningen i våra projekt i göteborgsregionen.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med försäljning och visning av bostäder - antingen har du själv jobbat med försäljning av bostäder eller i en organisation som gör det. Du har kunskap om bostadsmarknaden, samt kännedom om dess mekanismer och konkurrenter. Du har vana av att arbeta med mindre event/arrangemang. Vi tror också att du har viss erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av Vitec Nyproduktion eller liknande är det en fördel. Lämplig bakgrund kan exempelvis vara mäklarassistent. Vi ser det som en självklarhet att du har god datorvana och vana att arbeta med digitala verktyg. Arbetet kräver att du har körkort.

Som person är du van att arbeta självständigt. Du är administrativ och strukturerad. Du driver dina frågor framåt och har en vilja att utvecklas. Du är resultatorienterad, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du har känsla för affärer och stort intresse för boende. Det är även viktigt att du är duktig på att kommunicera tydligt både i tal och skrift. Du värdesätter att arbeta tillsammans och är inte rädd för att hugga i och hjälpa till när det behövs.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss

Skicka in din ansökan senast 2020-03-15. Mer information om tjänsten kan ges av Emma Komstedt, Säljledare, 010-330 41 48 eller via e-post emma.komstedt@ikanobostad.se.

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-03-15.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Nu söker vi nya traineer

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen. Ansök senast 28 februari!

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."


Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.