Arbetsledare, Malmö

Som Arbetsledare hos Ikano Bostad har du en ledande roll i det dagliga arbetet med arbetsberedning och planering i produktionen av bostäder.

Om tjänsten

Ditt ansvar innebär att leda, styra och planera projekten mot ställda mål. Som arbetsledare på Ikano Bostad är du den engagerade ledaren som trivs i sammanhang där det krävs det lilla extra och du får medarbetare och samarbetspartners att gå mot gemensamma mål. Du rapporterar till platschefen som också stödjer dig i ditt dagliga arbete.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig med:

  • Som är Högskoleingenjör alt. KY-utbildning inom bygg 
  • 3 - 5 års erfarenhet som Arbetsledare 
  • Minst 5 års erfarenhet inom byggbranchen 
  • B-körkort och goda datorkunskaper

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som ledare är du beslutsam, strukturerad, handlingskraftig, utåtriktad och ser helheten i verksamheten. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare med ett prestigelöst och coachande förhållningssätt, då kan det vara dig vi söker. Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Bli en del av oss

Sista ansökningsdag 15 mars. Mer information om tjänsten kan ges av Arbetschef Joakim Reslow, 010-330 41 31.

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-03-15.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Nu söker vi nya traineer

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen. Ansök senast 28 februari!

Träffa några av dina nya kollegor

Charlotte Kjellberg, kommunikationschef

”Våra starka värderingar präglar allt vi gör. Det bidrar också till en bra och öppen företagskultur. Det ger en bra känsla på kontoren.”

Dalmar Nur,
driftledare

"För mig är det viktigt att vi kan utnyttja varandras kunskaper och utvecklas som både grupp och individer."


Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.