Webbredaktör

Vi på Ikano Bostad söker en driven Webbredaktör som vill förvalta och utveckla vår webbplats. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Sundbyberg, Stockholm, och med start så snart som möjligt.

Om tjänsten                                                

Som Webbredaktör ansvarar du för webbplatsens löpande underhåll och förvaltning och ser till att innehållet stöder målgruppernas behov, i linje med fastställda mål och syfte. Du kommer också arbeta med att förbättra och utveckla företagets webbplats samt ge daglig support och stöd i företaget för olika digitala lösningar. Du ingår i ett team av en produktägare, copy, growth marketer, ad och analytiker. Du rapporterar till Kommunikationschefen.

 

Tjänsten innebär att underhålla och uppdatera sajten ikanobostad.se och ge stöd till vår dottersajt ikanobolig.dk. Du kommer vara rådgivande vid projektstart när det gäller kampanjer och nya sidor. Till exempel ser du till att kontinuerligt göra webben mer användarvänlig med målet att förflytta leads till kunder. Tjänsten innehåller även support, mindre vidareutvecklingsprojekt och underhåll. Du arbetar även med sökordsoptimering och annan optimering av webbplatsen.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Som Webbredaktör på Ikano Bostad har du god erfarenhet av utveckling och förvaltning av webbplatser. Du har goda kunskaper i UX och att ständigt utveckla användarvänlighet. Vi ser att du har erfarenhet av arbete i CMS samt mycket god erfarenhet av Episerver 11.0 (eller senare versioner) samt goda kunskaper i Adobe Creative Suites, Photoshop och Illustrator. Det är meriterande om du själv kan koda HTML/CSS. Du har en högre utbildning inom området.

 

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som person är du både utvecklingsorienterad och kundfokuserad. Du är en kommunikativ, driven, prestigelös, orädd och nyfiken person som trivs att arbeta i grupp.

Bli en del av oss

Vi samarbetar med Jurek Marketing & Communication i denna rekrytering. För mer information om tjänsten kontakta Lotta Köhler lotta.kohler@jurek.se eller Martina Alexandersson martina.alexandersson@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan till via länken nedan.

Ansök via länk

https://www.jurek.se/vacancy/9D044585-7C5E-4DE0-9DE8-5C8339579B59

Om oss

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-07-09.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.


Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.