Art Director, Malmö

Vi på Ikano Bostad söker nu en Art Director till vår inhousebyrå i Malmö. Tjänsten som AD är ett vikariat på ett år med start i november. Du blir en del av Ikano Bostad som erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser.

Om tjänsten

Som Art Director blir du en del av vårt Inhouseteam och kommer att arbeta närmast övriga AD:s, CD, copywriter och growth marketer. Du blir en del av Ikano Bostads kommunikationsavdelning och rapporterar till Kommunikationschefen. Tillsammans ansvarar ni för att kommunikationen är målgruppsanpassad, utvecklas, följer och stärker varumärket. I rollen stöttar du organisationen med relevant och måluppfyllande marknadsföring och kommunikation. Du säkerställer att marknadsmaterial och varumärke stämmer överens och målgruppsanpassas.

Vårt erbjudande

På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!  

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker dig som har stor kunskap inom grafisk och digital marknadsföring och har vana att arbeta i olika kanaler. Du får gärna komma från en kampanjdriven verksamhet och bör kunna arbeta obehindrat i InDesign, Illustrator och Photoshop samt ha grundläggande kunskaper i Premier Pro. Vi tycker det är viktigt att du liksom vi är nyfiken och intresserad av utveckling, och för denna tjänst krävs även att du är organiserad och noggrann. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du har vana att arbeta självständigt. Du är jordnära, nyfiken och du trivs med att arbeta med människor med olika perspektiv. Dessutom gillar du ett högt tempo och ett agilt arbetssätt.

Bli en del av oss

Skicka din ansökan via länken nedan senast 16 augusti.

Mer information om tjänsten kan ges av: Charlotte Kjellberg, rekryterande chef (Head of Communication) 0763-98 64 19

Åsa Hansson, rekryterare (HR Business Partner) 0735-171450

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-08-16.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.


Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.