Controller Stockholm

Vi på Ikano Bostad söker en driven controller som vill vara med och stötta och utveckla verksamheten i Sundbyberg. Den här tjänsten är ett vikariat i ca 1 år med start så fort som möjligt.

Om tjänsten                                                

Du kommer att ingå i gruppen för affärsstöd inom Ikano Bostad med fokus på enheten Bostadsutveckling (utveckling av nya bostadsrätter och hyresrätter). Tjänsten inriktar sig på controlling samt redovisningsstöd i projektens tidiga skede. Vid din sida kommer du att ha seniora Business Controllers.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a vara att:

  • delta i boksluts- och avstämningsarbete
  • delta i budget och prognosarbete
  • tillsammans med seniora Businesscontrollers stötta i projekten.
  • löpande arbetsuppgifter inom controlling, redovisning samt moms och skatt.
  • vara bollplank i ekonomifrågor och ekonomiuppföljning

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

Du är civilekonom eller motsvarande med kanske ett till tre års erfarenhet av redovisning eller controlling, och gärna erfarenhet från arbete inom fastigheter eller Bostadsrättsföreningar. Vi ser att du behärskar Officepaketet väl, med tonvikt på Excel. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska.

Som person är du organiserad, noggrann och utvecklingsorienterad. Du har ett analytiskt intresse, är prestigelös och är beredd att hjälpa till där det behövs. Förändringsarbete är något du tycker är positivt och har en naturlig nyfikenhet för det nya.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Sök tjänsten via deras hemsida www.jurek.se. Har du frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Malin Sjöström, malin.sjostrom@jurek.se.

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-28.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Ikano Bostad?

Madeleine började i receptionen och jobbar nu på vår IT-avdelning.

Cecile från danska Ikano Bolig! Hon var en av de tre första anställda.

Det här är Esa! Han jobbar som jurist och dataskyddsombud hos oss.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.