Projektledare, Stockholm

Som projektledare hos oss får du ett totalansvar för projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten

Som vår projektledare får du ett operativt och övergripande ansvar för att utforma och genomföra projekt. Du får ansvar för hela byggnadsprojekts genomförande men även arbete i detaljplanprocess och anskaffning av nya byggrätter kan förekomma. Dessutom kommer du bl.a. att:

  • Arbetsleda medarbetare och konsulter
  • Disponera ekonomi, personal och resurser
  • Inrätta avtal som behövs för fullföljande av de olika projekten
  • Upprätta och följa upp tidplaner/kalkyler/prognoser samt marknads-, kund- och konkurrentanalyser

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano?

  • Högskoleutbildning med byggteknisk, arkitektonisk eller motsvarande inriktning
  • Flera års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen
  • Erfarenhet från projektutveckling

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Därför behöver du vara driven samt lösningsfokuserad och kundorienterad. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker.

Bli en del av oss

Skicka din ansökan till oss senast 20201214. Vi kallar till intervjuer löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Mer information om tjänsten kan ges av Petra Törnqvist, 070-535 60 78 eller via e-post petra.tornqvist@ikanobostad.se.

 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2020-12-14.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.


Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.