Fastighetsskötare, Stockholm (vikariat)

Vi söker nu en fastighetsskötare till vårt bestånd i Rågsved. Tjänsten är ett vikariat från den 1 februari 2021 till och med den 2 juni 2021. 

Om tjänsten

Som fastighetsskötare hos oss har du nära samarbete med förvaltare och uthyrare. Du är en oerhört viktig representant för Ikano och ger högsta service till våra hyresgäster. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

  • Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel
  • Arbeta med underhåll; både förebyggande och felavhjälpande
  • Hålla kontakt med entreprenörer i mindre underhållsprojekt
  • Bidra i arbetet med underhållsplanering
  • Delta i det interna förbättringsarbetet, t ex utifrån resultatet från vår kundundersökning AktivBo

Vårt erbjudande

På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

  • Flera års erfarenhet av fastighetsskötsel på ett fastighetsförvaltande bolag, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • Teknikintresserad och goda kunskaper inom kyla/ värme/ ventilation
  • B-körkort
  • Erfarenheter av arbetsuppgifterna ovan ses som meriterande

Som person är du mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring är något som lockar dig.

Det är mycket viktigt att du delar våra värderingar; att arbeta tillsammans, med sunt förnuft och enkelhet och att våga gå vår egen väg. Vi har fastigheter med hyresgäster från många olika kulturer och en öppen och nyfiken inställning till människor är därför en förutsättning för att lyckas i arbetet. Är du dessutom flerspråkig är det en fördel.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

 

Bli en del av oss

Vi kommer att behandla alla ansökningar löpande så rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Mer information om tjänsten kan ges av vår driftchef Dalmar Nur, dalmar.nur@ikanobostad.se.

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2021-01-29.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Ikano Bostad?

Madeleine började i receptionen och jobbar nu på vår IT-avdelning.

Cecile från danska Ikano Bolig! Hon var en av de tre första anställda.

Det här är Esa! Han jobbar som jurist och dataskyddsombud hos oss.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.