Projekteringsledare, Malmö

Som Projekteringsledare söker vi dig som vill leda projekteringen för utvalda bostadsrätts- och hyresrättsprojekt.  Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten

Din uppgift blir att samordna, styra och leda projekteringen mot uppsatta mål gällande tidplan, teknik, ekonomi, miljö och arbetsmiljö för projekten, från tidiga skeden till färdiga bygghandlingar. Du ansvarar för upphandlingar av projektörer och konsulter, samt kontakter mot projektansvarig och övriga projektintressenter. Rollen innebär även att säkerställa, samt ansvara för att lagstiftningen följs vid projekteringen. Som projekteringsledare samverkar du framförallt med medarbetare inom bostadsutveckling, inköp och produktion, samt med externa projektörer.

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!.

Är du rätt för Ikano?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning med byggteknik- eller arkitektinriktning. Du har minst 5 års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen, och i roller inom produktion och projekteringsledning. Du har vana att hantera något projektstyrningssystem. Du har känsla för affärer och vi tror också att du har god förståelse för hur byggnadsutformning påverkar totalkostnaden i ett projekt, samt kunskap om drift och underhåll av den färdiga byggnaden.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Du är van vid att arbeta självständigt och är samtidigt en naturlig relationsbyggare. Du driver dina frågor framåt och har helhetsfokus. Du är resultatorienterad, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du är även en duktig kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.

Bli en del av oss

Välkommen med din ansökan! Mer information om tjänsten kan ges av Johan Hedin, Distriktschef, 010-330 44 96 eller via e-post johan.hedin@ikanobostad.se.

 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-05.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Ikano Bostad?

Madeleine började i receptionen och jobbar nu på vår IT-avdelning.

Cecile från danska Ikano Bolig! Hon var en av de tre första anställda.

Det här är Esa! Han jobbar som jurist och dataskyddsombud hos oss.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.