Entreprenadingenjör, Malmö

Vi på Ikano Bostad söker en driven entreprenadingenjör som vill ha en ledande roll i arbetet med planering och beredning av våra projekt i Malmöregionen. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. Vi har en stark tilltro på framtiden, gillar utmaningar och drivs av att ständigt hitta bättre och smartare sätt att arbeta på.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.  

 

Om tjänsten  

Som entrepenadingenjör ingår du i platsledningen och du kommer ha ett nära samarbete med platschef, arbetsledare och arbetschef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framförallt innebära att vara ett tekniskt-, administrativt- och ekonomiskt stöd i projekten. Du ansvar bland annat för ekonomisk uppföljning i projekten, att identifiera ekonomiska avvikelser, att genomföra löpande kostnadsuppföljningar med UE, samt säkra att arbetet sköts enligt kontrakt. Du är även delaktig vid upphandling av underentreprenörer samt material med tillhörande kontraktsadministration. För oss är miljöcertifieringen en självklar del i byggandet och ditt arbete blir viktigt även i detta avseende.  

 

Vårt erbjudande 

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre! 

 

Är du rätt för Ikano Bostad? 

Vi söker dig som har ett stort intresse för produktion av bostäder. Du har en teknisk utbildning, exempelvis treårig teknisk utbildning eller motsvarande. Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet i rollen som entreprenadingenjör samt gärna ytterligare erfarenhet av arbete i byggbranschen. Du har med fördel körkort och vi ser ett krav på kunskap inom entreprenadjuridik och inköp.   

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Som entreprenadingenjör behöver du vara självständig och är samtidigt en naturlig relationsbyggare. Med stor noggrannhet driver du dina frågor framåt och har känsla för detaljer men även förmåga att se helheten i projekten. Du är resultatorienterad, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du är även en duktig kommunikatör och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. 

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald.  

 

Bli en del av oss 

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Hedin, Distriktschef på telefon 010-330 44 96, johan.hedin@ikanobostad.se eller Rickard Flinkberg, Arbetschef på telefon 010-330 43 46, rickard.flinkberg@ikanobostad.se

 

 

 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2021-02-05.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Ikano Bostad?

Madeleine började i receptionen och jobbar nu på vår IT-avdelning.

Cecile från danska Ikano Bolig! Hon var en av de tre första anställda.

Det här är Esa! Han jobbar som jurist och dataskyddsombud hos oss.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.