Förvaltare, Malmö

Vi på Ikano Bostad söker en driven Förvaltare till våra bostäder som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om tjänsten                                                        

I denna roll kommer du ha ansvar för kunder, ekonomi och personal och ett fullständigt förvaltningsansvar för Ikanos bostadsbestånd i Malmö. Du kommer ingå i förvaltningsteamet och rapporterar till förvaltningschefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Resultatansvar för nöjda kunder, ekonomi och engagerade medarbetare
  • Helt, rent, snyggt och tryggt i fastigheterna med ansvar för skötsel, reparationer, underhåll, uthyrning och hyresförhandling
  • Driva projekt, tex ROT, ta in nya fastigheter i förvaltning, hyresgästanpassningar och driftoptimeringsprojekt
  • Personalansvar för 4 fastighetsskötare och 2 uthyrare
  • Upphandling, koordinering och uppföljning av samarbetet med leverantörer och externa partners
  • Arbete med energi- och hållbarhetsfrågor
  • Maximera nyttan av systemstöd, processer och rutiner

Rollen kommer innebära stora möjligheter till eget inflytande och påverkan. Du har tryggheten som ligger i Ikano Bostads varumärke - en stor, stabil och långsiktig aktör. För den som vill bredda sin kompetens och erfarenhet ytterligare, är detta ett gyllene tillfälle!

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant utbildning och flerårig erfarenhet från fastighetsbranschen, förmodligen som bostadsförvaltare eller i roll som inneburit snarlika ansvarsområden och erfarenheter. Du är en god ledare och förebild, som inte tvekar att kavla upp armarna och hugga i själv där det behövs. Som person är du prestigelös och jordnära. Vidare ser vi att du är självständig, drivande och innehar ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Du har ett stort nätverk i branschen och besitter god förhandlingsvana.

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss

I denna rekrytering samarbetar Ikano Bostad med Inopto. Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Du söker tjänsten via www.inopto.se och sista ansökningsdag är den 14 mars.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0735-16 55 14 eller via peter.karlsson@inopto.se

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Vi vill ha din ansökan senast den 2021-03-14.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Ikano Bostad?

Madeleine började i receptionen och jobbar nu på vår IT-avdelning.

Cecile från danska Ikano Bolig! Hon var en av de tre första anställda.

Det här är Esa! Han jobbar som jurist och dataskyddsombud hos oss.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Vårt traineeprogram

Till hösten startar vårt traineeprogram för ingenjörer.

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.