Gruppchefer Eftermarknad

Vi på Ikano Bostad söker två drivna gruppchefer till Eftermarknad inom våra 2 distrikt i Stockholm. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort. 

 

Om tjänsten   

Eftermarknad ingår som en grupp i våra tre distrikt inom affärsområdet Bostadsproduktion. I ditt team har du kompetenta och drivna snickare, arbetsledare och en serviceansvarig som tillsammans ansvarar för att garantifel åtgärdas. Ditt ansvar som chef är förutom att leda gruppens arbete även att etablera erfarenhetsåterföring i syfte att ständigt utvecklas och bli bättre. Totalt ingår ungefär 6 medarbetare i din grupp och du själv rapporterar till distriktschefen.  

 

I dina arbetsuppgifter ingår även att: 

 • Ansvara för hantering av garantifel för tiden från inflyttning till garanti- och ansvarstidens utgång 
 • Budget och personalansvar för den egna verksamheten 
 • Ansvara för resursplanering i projekten 
 • Ansvara för att upprätta prognoser  
 • Upprätta en god kundrelation med interna och externa aktörer och beställare  
 • Ansvara för samverkan med andra enheter inom Ikano Bostad 

 

Vårt erbjudande 

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. Då vi fortsätter att utveckla vår verksamhet inom eftermarknad kommer det initiala fokuset för dig att vara verksamhetsutveckling och att etablera strukturerade former för erfarenhetsutbyte. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre! 

 

Är du rätt för Ikano Bostad? 

Vi tror att du har stor potential att lyckas i denna roll om du är en kommunikativ ledare som motiveras av att ha ett service- och kundfokus. Vidare tänker vi oss att du är engagerad, nyfiken och vill jobba med utveckling och förbättring. Som person samspelar du med andra på ett prestigelöst och inkluderande sätt. Vi tror att du dessutom har följande kompetenser och erfarenheter: 

 • Teknisk gymnasieutbildning eller KY/ akademisk grundutbildning med relevant arbetslivserfarenhet. Alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet kompletterad med interna/externa utbildningar     
 • Några års erfarenhet från byggbranschen  
 • Erfarenhet från eftermarknadsarbete 
 • Goda ledaregenskaper 
 • Fördel med utbildning inom inköp, förhandling, juridik, arbetsmiljö och miljöutbildning 

 

Tjänsterna är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.  

 

Skicka din ansökan via länken nedan.  

 

Information om tjänsten kan ges av Johan Kauppi (distrikschef Stockholm Norr) +46761752849 eller via e-post johan.kauppi@ikanobostad.se alternativt av Johan Forsberg (distriktschef Stockholm Söder) +46760348813 eller via e-post johan.Forsberg@ikanobostad.se.  

För frågor om rekryteringsprocessen är ni välkomna att kontakta HR Business Partner Sara Francke, 076-0009514 eller via e-post sara.francke@ikanobostad.se 

 

Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. 

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av grundaren till IKEA. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

Sök jobbet

Vi vill ha din ansökan senast den 2021-05-23.

Spontanansökan

Är du sugen på att jobba hos oss? Här kan du lämna en spontanansökan.

Nyfiken på hur det är att jobba hos oss på Ikano Bostad?

Madeleine började i receptionen och jobbar nu på vår IT-avdelning.

Det här är Esa! Han jobbar som jurist och dataskyddsombud hos oss.

Är vi rätt för varandra?

Gör Ikanos värderingsquiz!

Gör testet

Våra arbetsområden

Bostadsutveckling

Vi utvecklar hållbara projekt och stadsdelar, startar bostadsrättsföreningar och säljer kvadratsmarta lägenheter. Och nöjda kunder är alltid vårt fokus.

Förvaltning

Förvaltningen har hand om våra hyresgäster och våra hyresfastigheter, såväl förvärvade som egenproducerade. 

Produktion

Produktion engagerar sig tidigt i alla bostadsprojekt som Bostadsutveckling har initierat. Här ligger ansvaret för att våra hus byggs med jämn och hög kvalitet.

Stabsområden

Tillsammans har vi hand om ekonomi, IT, marknad och kommunikation. Här ingår också bland annat HR och hållbarhet.

Läs mer

Om oss

Är det här början på en lång vänskap?

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart.