Arbetschefen som aldrig har söndagsångest

Margareta Lisjö började jobba som arbetschef på Ikano Bostad för ungefär två år sedan. Hon blev tipsad av en före detta kollega om att Ikano Bostad var en bra arbetsplats. Efter att ha läst om värderingarna på webbplatsen skickade hon in sitt CV och fick svar med en gång.

Öppenhet och prestigelösthet

Margaretas intresse för byggbraschen började tidigt. Hennes bästa väns pappa hade en egen byggfirma och efter att  ha gått fyra år teknisk linje valde hon att studera vidare på Chalmers tekniska högskola i Göteborg. Därefter blev det jobb på olika byggen i olika roller innan hon började på Ikano Bostad.  

Margareta tycker att det märktes med en gång att arbetsplatsen hon kommit till hade ett klimat som signalerade öppenhet och prestigelösthet. Och hon fick en bra introduktion.

- Det var lätt att komma in i organisationen. Efter 4 månader kändes det som att jag hade varit på plats hur länge som helst, och för mig var det en positiv upplevelse, säger Margareta.

Spännade arbetsplats där det händer mycket

Margareta tycker om variationen som hennes roll innebär. Hon ansvarar bland annat för ekonomi, personal och och tidplan. Hon tycker om att arbeta hands on och att lösa oväntade problem som kan uppstå på ett bygge. 

- Men det roligaste med arbetet är den sociala kontakten med mina kollegor. Jag kan känna mig så glad att dom finns, säger Margareta.

 

I veckorna kan det gå upp och ner. Men jag har aldrig söndagsångest. Det är lika roligt att åka till jobbet varje måndag."

Margareta Lisjö, arbetschef

Jobba hos oss

Vi tror att det är bra att vara jordnära, ha roligt, samarbeta och göra skillnad.

Områdesutveckling

Med sunt förnuft och enkelhet jobbar vi för att vara en god samhällsaktör och leva efter vårt löfte: på schyssta villkor.