Ett traineeprogram för ingenjörer

Är du intresserad av att vara trainee hos oss i framtiden? Följ oss här och i sociala medier för att få information om när det är dags att söka.

Det här kan vi erbjuda

Som trainee hos oss får du en unik inblick i hela bostadsprocessen och många nya kontaktytor. Programmet är indelat i block och innehåller bland annat arbetsledning, projektledning, projekteringsledning, inköp, sälj och marknad. I vissa av blocken får du chansen att tränas i ditt ledarskap. Det praktiska arbetet varvas med kurser och utbildningar. Du tilldelas handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet men även en mentor som stöttar och följer din personliga och professionella utveckling. 

 

Mergim  

Jag vill möta en trainee som brinner för att skapa bostäder som kan förenkla vardagen. Du gillar struktur och att förhandla. Det är ett stort plus om du inte är rädd för att kavla upp ärmarna.
/Mergim

Clara  

Jag vill jobba med dig som är social och brinner för människor, teknik och miljö. Du är nyfiken och är inte rädd för att prova nya saker. Det är dessutom bara positivt om du gillar att klä dig i neonfärgad väst och hjälm.
/Clara

Sverker  

Sökes: trainee som har kunden i fokus och samtidigt har hela byggprocessen i bakhuvudet. Du som kan se helheten men också är intresserad av detaljerna. Och dessutom tycker du det är kul när det är skoj.
/Sverker

Jobba hos oss

Vi tror att det är bra att vara jordnära, ha roligt, samarbeta och göra skillnad.

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.