Vi söker nya traineer

Vill du vara med i vårt traineeprogram för ingenjörer?
Ansök senast 28 februari 2020.

Få en unik inblick i bostadsprocessen

Nu söker vi traineer till vårt 2-åriga traineeprogram för ingenjörer med placering i Stockholm eller Malmö.  Som trainee hos oss får du en unik inblick i bostadsbyggandets olika skeden och många nya kontaktytor.

  • Programmet är indelat i block där du får lära känna olika avdelningar och testa olika arbetsuppgifter. I vissa block får du chans att tränas i ditt ledarskap.
  • Ditt praktiska arbete varvas med utbildningar
  • Du får en handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet och en mentor som följer din personliga och professionella utveckling.
  • Efter avslutat program får du en roll inom Bostadsutveckling eller Bostadsproduktion.

Lovisa

Jag vill jobba med dig som vill utveckla städer och sätter människan i fokus. Du är flexibel och tar egna initiativ. Om du älskar att grotta ner dig i planlösningar är det bara ett plus.
/Lovisa

Henrik

Jag vill jobba med dig som älskar att förfina processer och som vill vara med och utveckla vårt byggsystem. Det är bra om du är påhittig, och du får gärna ha ett intresse för miljöfrågor. Hos oss har vi schyssta villkor och schysst kaffe.
/Henrik

Sandra

Jag vill jobba med dig som vill vara med och bygga framtidens bostäder. Det är bra om du gillar att kavla upp ärmarna, och du får gärna vara social, för hos oss är det viktigt att ha ett schysst arbetsklimat.
/Sandra

Ansök senast 28 februari 2020

Trainee, Stockholm

Vi söker kandidater till vårt traineeprogram för ingenjörer som startar i augusti 2020 och pågår i två år. Vi söker traineer till både bostadsutveckling och bostadsproduktion. 

Trainee, Malmö

Vi söker kandidater till vårt traineeprogram för ingenjörer som startar i augusti 2020 och pågår i två år. Vi söker traineer till både bostadsutveckling och bostadsproduktion. 

Jobba hos oss

Vi tror att det är bra att vara jordnära, ha roligt, samarbeta och göra skillnad.

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.