Vi söker nya traineer

Vill du vara med i vårt traineeprogram för ingenjörer?
Ansök senast 28 februari 2020.

Få en unik inblick i bostadsprocessen

Nu söker vi traineer till vårt 2-åriga traineeprogram för ingenjörer med placering i Stockholm eller Malmö.  Som trainee hos oss får du en unik inblick i bostadsbyggandets olika skeden och många nya kontaktytor.

  • Programmet är indelat i block där du får lära känna olika avdelningar och testa olika arbetsuppgifter. I vissa block får du chans att tränas i ditt ledarskap.
  • Ditt praktiska arbete varvas med utbildningar
  • Du får en handledare som stöttar dig i det dagliga arbetet och en mentor som följer din personliga och professionella utveckling.
  • Efter avslutat program får du en roll inom Bostadsutveckling eller Bostadsproduktion.

Ansök senast 28 februari 2020

Trainee, Stockholm

Vi söker kandidater till vårt traineeprogram för ingenjörer som startar i augusti 2020 och pågår i två år. Vi söker traineer till både bostadsutveckling och bostadsproduktion. 

Trainee, Malmö

Vi söker kandidater till vårt traineeprogram för ingenjörer som startar i augusti 2020 och pågår i två år. Vi söker traineer till både bostadsutveckling och bostadsproduktion. 

Mergim  

Jag vill möta en trainee som brinner för att skapa bostäder som kan förenkla vardagen. Du gillar struktur och att förhandla. Det är ett stort plus om du inte är rädd för att kavla upp ärmarna.
/Mergim

Clara  

Jag vill jobba med dig som är social och brinner för människor, teknik och miljö. Du är nyfiken och är inte rädd för att prova nya saker. Det är dessutom bara positivt om du gillar att klä dig i neonfärgad väst och hjälm.
/Clara

Sverker  

Sökes: trainee som har kunden i fokus och samtidigt har hela byggprocessen i bakhuvudet. Du som kan se helheten men också är intresserad av detaljerna. Och dessutom tycker du det är kul när det är skoj.
/Sverker

Jobba hos oss

Vi tror att det är bra att vara jordnära, ha roligt, samarbeta och göra skillnad.

Hållbarhet

Vi vill att det ska vara enkelt för människor att leva hållbart i och runt hemmet.