Björnö Ängar - nya hus i närheten av Norrtälje

Marken i Björnö ägs gemensamt av Ikano Bostad och HSB Bostad.

Välkommen till Björnö, strax söder om Norrtälje stad, mitt i hjärtat av Roslagen. Området ligger bra till med fin natur runt omkring och nära stadens puls. Här samarbetar vi med fyra av Sveriges mest välrenommerade hustillverkare för nyckelfärdiga villor med skärgården runt knuten.

På Björnö Ängar finns 33 stycken naturtomter som alla har fjärrvärme, vatten, avlopp, el och fiber (stadsnät) framdraget till tomtgränsen. Området består av uppvuxna barr- och lövträd omgivna av ängsmark. Här finns också gott om blåbärs- och lingonris för lyckad bärplockning till hösten.

Försäljning av tomt och hus sker via respektive hustillverkare.

Fyra av Sveriges mest välrenommerade hustillverkare kommer att sälja tomter och nyckelfärdiga hus på Björnö Ängar. Det innebär att det finns massor av alternativ för dig att välja och vraka mellan. Alla hustillverkare kan dessutom skräddarsy hus så att det blir precis som du och din familj vill ha det. Skulle du dessutom vilja utföra en del av husbygget själv kan du prata med hustillverkaren om möjligheten. Under hösten 2014 uppfördes fyra stycken visningshus på plats.

Läs mer på Björnö.nu

Vi söker mark

Mark och fastigheter i kommunikationsnära lägen är något Ikano Bostad alltid letar efter. Väljer du Ikano Bostad vid din mark- och fastighetsförsäljning får du en partner som värdesätter schyssta villkor, sunt förnuft och enkelhet. Du drar dessutom nytta av Ikanos stora kontaktnät och vår erfarenhet av att bygga bostäder som många har råd med.