Kungälv, Nya Resecentrum

BRF RESA etapp 3

Inflyttning vintern 2019

Till salu

Visningar

Öppen visning i vår visningsbod på Utmarksvägen 3, Kungälv. Välkomna!

Tid
17:00 - 18:00

Lägg till i kalender

Om bostadsprojektet

Snabbfakta

Inflyttning Vintern 2019
Bostadstyp Lägenheter
Boendeform Bostadsrätt
Bostäder 38 st
Rum 1-3 rum och kök
Kvm 34-71 kvm
Avgift 2.450-4.250 kr/mån
Pris 1.350.000-3.150.000 kr

Bo i ny lägenhet på bästa läget i Kungälv

Från din nya lägenhet i Brf Resa har du bara en minut till nya resecentrum. Det är vardagslyx... Så du tar dig lätt till både Göteborg och Stenungsund. Handla och fika? Kongahälla shoppingcentrum blir en självklar träffpunkt.

Brf Resa - bra lägenheter att trivas i
I den här etappen hittar du vår sista lägenhet med två rum och kök på 56 kvadratmeter.Pris  2 350 000 kr och en månadsavgift på ungefär 3 500 kr. Behöver du större lägenhet finns det lägenheter med tre rum och kök om 70-71 kvm från 2 900 000 kr och månadsavgift på ca 4 200 kr. I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, digitalt grundutbud grundutbud för TV och bredband. 

I lägenheten ingår helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Köket går i vitt med gråaktig bänkskiva, inredning är från IKEA och det tycker vi är bra - då kan du lätt förändra efter hur just du vill ha det i dina köksskåp. Disken sätter du i diskmaskinen, ja här finns det mesta du kan önska dig för att vardagslivet ska fungera lätt.

I garaget finns möjlighet till parkering för bilen. Och självklart kan du ta hiss. Alla lägenheter har balkong eller egen uteplats. På den gröna skyddande innergården ligger grillplats och liten lekplats för de minsta.

Klicka på lägenhetsväljaren lite längre ner och se hur bostäderna ser ut.

 • En bostad att längta hem till

  Välkommen till Brf Resa! Här ska vi bygga totalt 106 lägenheter runt en grönskande innergård. Från den första perfekta ettan till familjevänliga fyrarumslägenheter. Kvadratsmart, välplanerat och enkelt att leva i. Precis som alltid när vi bygger bostäder!

  Att göra det mesta av varje kvadratmeter i bostaden är något av vår specialitet. Och tillsammans med smart inredning från IKEA vill vi ge dig mesta möjliga trivsel för pengarna.

 • Våra lägenheter - välplanerade och kvadratsmarta

  Vi vill att så många som möjligt ska kunna bo bra. Därför bygger vi alltid kvadrtsmarta lägenheter som ger ett prisvärt, trivsamt och hållbart boende. Eller som vi säger: En bostad på schyssta villkor.

  Lägenheterna är i storlek om 1-4 r.o.k. i olika storlekar. Vi bygger hem för som passar för människor i alla faser i livet, från första lyan till bekvämt boende på äldre dar. Lägenheterna har fina kök från IKEA, köper du i tidigt skede kan du göra egna inredningsval och få den stil som du vill ha. Det ingår miljöklassade vitvaror som induktionshäll, diskmaskin och micro. I WC/dusch är väggarna helkaklade med klinker på golvet. Och egen tvättmaskin eller kombimaskin, så du kan tvätta när du vill.

  Inredningen går i ljusa färger och fönsterna släpper in härligt ljus. Alla lägenheter har egen balkong eller utplats så du har alltid nära till den friska luften. Och självklart finns det hiss. Skönt att slippa bära tunga matkassar. Eller dra barnvagnen i trapporna. 

 • Så enkelt att bo i nybyggt

  Att bo i nybyggt är bekvämt, tryggt och enkelt. Du slipper renovera och kan istället ägna tid åt att göra roliga saker.

  Du slipper krånglig budgivning, hos oss betalar du ett fast pris för lägenheten. Förbrukningskostnader för varm- och kallvatten ingår i månadsavgiften. Dessutom har varje lägenhet fiberanslutning för TV, internet och telefoni. Ett grundutbud av ca 15 tv-kanaler och bredband ingår i månadsavgiften. Allt det här gör att du lätt kan räkna ut din månadskostnad och vet hur mycket ditt boende kommer att kosta. Det känns tryggt.

Bostäder och priser

Välj bostad

Lägenhetsväljaren

Kontakt

Vill du bli uppringd av vår mäklare Daniel Stenberg, alternativt bli kontaktad via e-post istället, fyll i dina kontaktuppgifter nedan.

Område och karta

Välj färdsätt

Tryggt köp

Mycket är nytt när du ska köpa en nybyggd bostad. För oss är det viktigt att det känns tryggt och enkelt. Läs mer om fördelarna med nyproduktion här.

Ikano Förmån

Ikano Förmån ger dig förtur till våra kommande bostäder. Det betyder att du får välja och kan köpa bostad innan den öppna försäljningen startar. Klicka bli medlem när du intresseanmäler dig eller bli medlem här.

Hållbart byggande

Vår uttalade ambition är att skapa bostäder som främjar långsiktighet och kloka resursval. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

Närliggande projekt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 1

Slutsålt

Kungälv, Nya Resecentrum

Brf Resa etapp 2

Till salu

Kungälv, Kongahälla

Brf Dansa

Kommande

Göteborg, Flatås

Brf Jubla

Kommande