Bostadsrätter mitt i Malmös mest spännande stadsdel

Västra Hamnen är en av landets mest attraktiva adresser och det är lätt att förstå varför. Närheten till havet, levande gaturum och spännande arkitektur ger en unik och inbjudande känsla.

Det nya kvarteret Parken byggs i hjärtat av Västra Hamnen, intill Turning Torso och mitt emot den nyanlagda Varvsparken. Kvarteret kommer att präglas av grönska med parkliknande entréplatser och prunkande innergårdar. Husen byggs enligt strikta miljöregler och hela området miljöcertifieras.

Flytta hit

Kvarteret Parken vid Lilla Varvsgatan har lägenheter för alla och bygget pågår för fullt. Parken blir ett urbant och miljösmart kvarter där människor mår bra. Att bo i Västra Hamnen är att ha nära till allt. Nära till havsbad. Nära till våfflor. Den vardagen tycker vi på Ikano Bostad att fler ska få ta del av.

Bo nära service och kommunikationer

Du som bor i Parken har badrocksavstånd till havet och grönområden bakom huset. Ica Maxi, systembolag, apotek finns runt hörnet (vid nya Masttorget). Kommunikationer till centralen och city utanför dörren. Skola finns rakt över gatan och förskola finns tvärs över gården.

Brf Sola

Våra bostäder i Brf Sola är i storlekarna om 1-4 rok, med tvättmaskin och torktumlare, balkong eller uteplats och självklart med hiss bekvämt i huset. Det kommer även finnas p-garage med parkeringsmöjlighet. 

Brf Fika, etapp 2

Brf Fikas andra etapp består av 37 kvadratsmarta bostadsrätter med 1-4 rum och kök, alla med egen balkong eller uteplats. Här kan du bo granne med Turning Torso och ha fantastisk utsikt över Varvsparken. Nu finns det bara två lägenheter kvar till salu! Högst upp. På bästa läge. 

Brf Leka

Brf Leka blir totalt 62 lägenheter runt en grönskande gård, från välplanerade ettor till generösa fyrarumslägenheter. Tänk dig att bo med bästa läge i Västra hamnen – ett stenkast från Varvsparken och vattnet.